Menu

Donaties

Alle projecten die ik doe met Groene Liefde doe ik gratis. Deze manier van werken is voor mij de meest nuttige en effectieve manier om bij te dragen aan het creëren van eerlijke en ecologische samenlevingsstructuren. Je kan mijn werk steunen door een donatie te geven.

Doneer en doe mee!

Als je de financiële ruimte hebt, voel je dan vrij om ons een donatie te geven. Dit kan op 2 manieren:
– Een eenmalige gift overmaken
– Maandelijks een bedrag tussen de 1 en 100 euro overmaken

Je kan hier een eenmalige donatie overmaken

Voor een maandelijkse donatie kan je bij jouw bank een overboeking instellen. Bedenk zelf voor welke periode je mij wilt steunen (bv. 3 maanden, 6 maanden, 1 of 2 jaar).

NL86 TRIO 0197 7665 52
t.n.v. T.F Peschier
onder vermelding van: maandelijkse donatie

Wat doe ik met de donaties die ik krijg?

De donaties die ik krijg gebruik ik om mijn projecten te professionaliseren en om een deel van mijn leefkosten te dekken. Hoe meer donaties ik krijg, hoe minder geld ik in de kapitalistische economie hoef te verdienen en hoe meer tijd ik heb voor mijn projecten met Groene Liefde.

Ik maak in het systeem zoals het nu is de meest duurzame keuzes. Ik eet plantaardig, vlieg niet en heb geen auto. Als ik spullen koop dan doe ik dit zoveel mogelijk tweedehands of van lokale ondernemers. Ook probeer ik zoveel mogelijk buiten de geldeconomie om te doen door met vrienden en familie te delen.

Van de zomer van 2019 tot de zomer van 2021 heb ik volledig geleefd van donaties. Dit noemde ik leven in de gifteconomie. Dit was een prachtig avontuur. Maar uiteindelijk was het lastig om voldoende giften te kunnen binnenhalen om al mijn leefkosten te dekken. Je moet dan iedere maand een flink bedrag binnenhalen en dat vereist veel communicatie over wat je doet. Terwijl ik vooral dingen wil doen in de echte wereld en niet mezelf wil ‘verkopen’ in de gifteconomie. Bovendien gaf leven in de gifteconomie mij mentaal te weinig stabiliteit op momenten dat het slechter ging met mijn gezondheid.

Vandaar dat ik er in de zomer van 2021 voor heb gekozen om een deel van mijn leefkosten met communicatie en strategie diensten als ZZP’er te gaan verdienen, ik doe dit uitsluitend voor organisaties die werken aan het beschermen van ecosystemen en het vergroten van de biodiversiteit. Daarnaast blijk ik mijn eigen projecten met Groene Liefde op donatie-basis doen. Dit geeft mijzelf meer overzicht, stabiliteit en helderheid.

Menu