Menu

Over Tosca

Groene Liefde is het platform van Tosca Peschier.

Ik was als kind al gepassioneerd over natuur, schrijven en het begrijpen van de mens. Ik heb tot nu toe verschillende dingen gedaan: ecovillages ontdekken, een permacultuurcentrum in Haarlem opzetten, demonstraties tegen landbouwmultinationals organiseren, studeren, werken voor een leiderschapstrainingenbureau en een communicatiebureau.

Van juni 2019 t/m 2021 leefde ik volledig in de gifteconomie – je kan dit ook zien als een basisinkomen crowdfunden –  om al mijn tijd te besteden aan projecten voor sociale en ecologische rechtvaardigheid. In deze periode heb ik ook in een yurt in Friesland gewoond om op dat te terrein te werken aan het verbeteren van de biodiversiteit. Een prachtig avontuur, op een van de stilste plekken van Nederland in een yurt onder de sterrenhemel wonen.

Ik vond leven in de gifteconomie prachtig, maar het is financieel een onzeker bestaan en ik kreeg extra kosten vanwege gezondheidsomstandigheden. Daarom heb ik in september 2021 besloten om naast mijn eigen projecten op donatiebasis, ook als ZZP’er via mijn netwerk opdrachten te doen voor organisaties die zich bezighouden met het in kaart brengen en bevechten van de macht van landbouwmultinationals.

Op deze website vind je alle projecten die ik doe met Groene Liefde. Deze projecten doe ik gratis en je kan ze steunen met een donatie. Hoe meer donaties ik krijg, hoe meer tijd ik heb om deze projecten te doen!

Menu