Menu

Web

Als mens leven we in een bezield web van planten, dieren, en … andere mensen. Onze menselijke activiteiten spelen zich af in vele netwerken die op allerlei manieren met elkaar verbonden zijn. Ik geloofd dat je als individu het meeste impact kan maken op de samenleving door samen te werken met andere mensen in bewegingen die streven naar ecologische en sociale rechtvaardigheid.

De bewegingen waar ik deel van ben zijn persoonlijk, levend en bezield. Ik bundel samen met mensen die dezelfde idealen delen onze kwaliteiten om een nieuwe cultuur te bouwen. Ik werk als activist, schrijfster, communicatie-expert, trainer-coach en organisator. Maar ik werk vooral als mens. Ik kijk hoe ik in een specifieke situatie mijn talenten het beste in kan zetten om een project te ondersteunen. De maatschappelijke velden waarin mijn Groene Liefde projecten zich afspelen zijn ecologische landbouw, landschapsherstel, klimaatactivisme, LHBTQI+ rechten, migratierechten en community empowerment.

Ontdek meer over wat ik doe voor de Embassy of the Earth, Bee Foundation, Extinction Rebellion en PermacultuurCentrum Haarlem.

Enthousiast over deze manier van werken? Je kan me steunen met een donatie en zo ook bijdragen aan dit levende web!

Menu